Изборник Затворити

О нама

Данашњица подразумева брз ритам и живот на точковима. Некако смо сувише лако заборавили природу, оно из чега потичемо и оно од чега живимо.

Са нелагодом и неразумевањем осећамо да нам нешто недостаје, да нешто није како треба… А потребно је тако мало да све буде како треба: шетње на чистом ваздуху, дружења са драгим људима, контакт са животињама и храна без хемикалија и конзерванса. Код нас има довољно тога што је неопходно.

У селу које се зове Град, тик испод старог средњевековног Јерининог града Козника, у нетакнутој природи, постоји наше сеоско туристичко газдинство. Наша врата су отворена за све оне који желе да дођу и проведу неко време са нама. Поделићемо све плодове природе са гостима. Уживаћемо заједно у соковима и џемовима без шећера, у правом природном меду, у свежем воћу и поврћу са обронака Копаоника, у јелима припремљеним по древним домаћим рецептима…

Искористите прилику да своје здравље побољшате на начин који не захтева лекаре и фармацеутске производе. Дођите на чашицу здравља, разговора и добре домаће ракије. Придружите нам се у шетњи по зеленим копаоничким ливадама. Удахните свеж и чист планински ваздух оплемењен поленом и мирисима пољског цвећа. Урадите нешто добро за себе – време је!