Izbornik Zatvoriti

O nama

Današnjica podrazumeva brz ritam i život na točkovima. Nekako smo suviše lako zaboravili prirodu, ono iz čega potičemo i ono od čega živimo.

Sa nelagodom i nerazumevanjem osećamo da nam nešto nedostaje, da nešto nije kako treba… A potrebno je tako malo da sve bude kako treba: šetnje na čistom vazduhu, druženja sa dragim ljudima, kontakt sa životinjama i hrana bez hemikalija i konzervansa. Kod nas ima dovoljno toga što je neophodno.

U selu koje se zove Grad, tik ispod starog srednjevekovnog Jerininog grada Koznika, u netaknutoj prirodi, postoji naše seosko turističko gazdinstvo. Naša vrata su otvorena za sve one koji žele da dođu i provedu neko vreme sa nama. Podelićemo sve plodove prirode sa gostima. Uživaćemo zajedno u sokovima i džemovima bez šećera, u pravom prirodnom medu, u svežem voću i povrću sa obronaka Kopaonika, u jelima pripremljenim po drevnim domaćim receptima…

Iskoristite priliku da svoje zdravlje poboljšate na način koji ne zahteva lekare i farmaceutske proizvode. Dođite na čašicu zdravlja, razgovora i dobre domaće rakije. Pridružite nam se u šetnji po zelenim kopaoničkim livadama. Udahnite svež i čist planinski vazduh oplemenjen polenom i mirisima poljskog cveća. Uradite nešto dobro za sebe – vreme je!